АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ НА ДАНЪЧНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ИЗРАЕЛ - ЙОРДАНИЯ

Град
СЕМИНАРИ В ЧУЖБИНА
Дати
2019-09-22 - 2019-09-29
И-мейл
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ НА ДАНЪЧНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

И З Р А Е Л – Й О Р Д А Н И Я

22 – 29.09.2019 ГОДИНА

BUTTON-SEMINAR-5

 

22.09.2019 г.:


09:00 часа сборен пункт - летище София, Терминал 2. Излитане в 11:05 часа с полет София – Тел Авив с израелските авиолинии. Кацане в12:35 часа на летище Бен Гурион в Тел Авив. Отпътуване за гр. Лида и поклонение пред гроба на Св. Георги. автобусна обиколка с местен екскурзовод-разглеждане на града, с включено разглеждане на паметника на Димитър Пешев, площад България и разходка по променадата. Настаняване в хотел в. гр. Тел Авив, Вечеря и нощувка.

telaviv

23.09.2019 г.:

Закуска.Лекция на тема: Промени в Закона за корпоративното подоходно облагане.

Отпътуване за границата с Йордания. Паспортна проверка и влизане в Йордания.Посещение в град Джераш. Разглеждане на древния град „Гераса“, построен от гръцкото население през 4 век пр.Христа и достроен от император Адриан през II век след Христа - хиподрума, двореца, амфитеатъра и др. Отпътуване за гр. Аман. Настаняване в хотела в гр. Аман. Вечеря и нощувка.

24.09.2019 г.:

Закуска. Лекция на тема: Административна и съдебна практика по ЗКПО, свързана с непризнати за данъчни цели разходи и приходи: разходи, които не са документално обосновани; разходи, несвързани с дейността и скрито разпределение на печалбата; разходи за ДДС; разходи за данък при източника, понесен от платеца на дохода; разходи за глоби, санкции и лихви за просрочие; разходи за дарения; приходи, възникнали по повод на непризнати разходи; разходи и приходи от брак и липси;

Разглеждане на град Аман - амфитеатъра, старата крепост и др. Посещение на Йорданската долина и потапяне във водите на река Йордан, на истинското място, където е кръстен Господ Иисус Христос. Посещение на Мадаба и манастира „Св. Георги“ с известния археологически комплекс на мозайките. Отпътуване за планината Небо - мястото, където Мойсей съзрял Обетованата земя. Отпътуване за гр. Петра.Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка.

25.09.2019 г.:

Закуска. Лекция на тема: Административна и съдебна практика по ЗКПО, свързана с преобразуването на счетоводният финансов резултат от: обезценки и отписване на вземания и данъчно третиране на неплатени задължения; неизплатени доходи на местни физически лица; слаба капитализация.

Отпътуване за каменния град Петра (с местен екскурзовод)- строен от набатеите, наричан още червения град заради естествения розово-червен цвят на скалите. Градът е включен в листата за Световно природно и културно наследство на ЮНЕСКО.В 12:00 ч отпътуване за гр.Акаба. Преминаване на граничния пункт за Израел към град Елат (15:30ч.). Разходка с корабче с прозрачно дъно в Червено море. Разглеждане на крайбрежните корали, разноцветни риби и други морски видове, живеещи само в Червено море. Настаняване в хотел в гр. Елат. Вечеря и нощувка в Елат.

26.09.2019 г.:

Закуска. Лекция на тема: Данъчни облекчения. Пре­на­ся­не на да­нъч­на­та за­гу­ба. Ко­ре­кция на сче­то­вод­ни греш­ки. Про­мя­на на сче­то­вод­на­та по­ли­ти­ка.

Отпътуване за гр. Витлеем. Спирка на Мъртво море, свободно време за плаж. Посещение на гр. Ерихон и манастира св. Герасим. Посещение на пещерата „Кумран”. Настаняване в хотел в гр. Витлеем.Вечеря и нощувка

27.09.2019 г.:

Закуска.Посещение на църквата на Рождество Христово в град Витлеем. Отпътуване за гр. Йерусалим. Разглеждане на стария гр. Йерусалим – поклонение по “Виа Долороза” - пътя на Христовите страдания, водещ до Гроба Господен. Поклонение пред Голгота и Божи гроб. Посещение на храма „Рождество Богородично”, в пещерата, където се е родила Божията Майка, Елеонската планина (Възнесение Господне). Посещение на Йерусалимската патриаршия и среща с представители на патриаршията (закупуване на пасаван за хаджийство).Настаняване в хотел в гр. Йерусалим. Вечеря и нощувка.

28.09.2019 г.:

Закуска. Посещение в Долината на кръста. Поклонение в грузинския манастир-мястото, където е пораснало дървото, на което е бил разпнат Иисус Христос. Посещение на Ейн Карем, мястото, където се е родил Св Йоан Кръстител.Поклонение в Гетсиманската градина (гроба на Божията майка) Елеонската планина с руския манастир Мария Магдалена. Връщане в хотела.Вечеря и нощувка.

29.09.2019 г.:

Трансфер до летище „Бен Гурион” в Тел Авив и отпътуване за София в 07:15 ч. Кацане на летище София в 9:55 ч.

Це­­на:

Цена за участие човек, настанен в стая по двама е 2450 лв.

Доплащане за самостоятелна стая – 320 USD                    

 

Це­­ната включва:

 • Самолетен билет София – Тел Авив – София с летищни такси;
 • регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 8 кг
 • трансфери по програмата;
 • 7 закуски и 7 вечери; 1 обяд в Петра;
 • 7 нощувки в стаи с две легла в хотели три и четири звезди;
 • екскурзовод на български език;
 • пътуване с луксозен автобус с местен шофьор от израелския и йорданския туроператор;
 • медицинска застраховка за 30000 лв.;
 • входни такси за споменатите обекти;
 • ежедневно бутилка мнерална вода;
 • Обучение и персонални консултации с лектора.

 

Хотели по програмата:

1 нощувка в Тел Авив, в хотели: Olympia или Ruth Daniels;

1 нощувка в Аман, в хотели: Ocean или Toledo;

1 нощувка в Петра, в хотели: Amra Palace или Petra Palace; 

1 нощувка в Акаба, в хотели: Golden Tulip или City Tower; 

1 нощувка във Витлеем, в хотели: Hotel Bethlehem или подобен;

2 нощувки в Йерусалим в хотели: Jerusalem Gold или подобен.

Цената не включва:

 • Бакшиши за шофьорите в Израел и Йордания - по 5$ на ден (заплащат се на място);
 • Входна гранична такса за Йордания -       37$ (заплаща се на място);
 • Разходи от личен характер.

Такса за участие в семинара и персонални консултации с лектора - 120 лв. (заплаща се само от лицата, участващи в семинара);Допълнително в програмата ще бъде организирано - бонус:

 • Потапяне във водите на река Йордан, за некръстените – възможност за Свето Кръщение;.
 • Среща с духовници от Йерусалимската патриаршия;
 • Света литургия на Божи гроб;
 • Посещение в Диамантен център.

За учас­­­тие в се­­­ми­­­на­­­ра е не­­об­­­хо­­ди­­мо:

Да пре­­­ве­­­де­­­те аванс в раз­мер на 50% от так­­­са­­­та по бан­­­ко­­­ва смет­­­ка на ЕООД “Плу­­­тон 1” Бан­­­ка Пи­­­ре­­­ос Бъл­­­га­­­рия IBAN - BG 08 PIRB 8076 1600 2447 15 до изчерпване на местата. Окон­ча­тел­на­та су­ма се зап­ла­ща до 05 .ІХ. 2019 г.

За­­­яв­­­ки за учас­­­тие и до­­­пъл­­­ни­­­тел­­­на ин­­­фор­­­ма­­­ция на тел: 032/628-912, 032/628-442, 032/628-443;

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; pluton1.com

 
 

Дата

Мероприятие: от 2019-09-22 до 2019-09-29
 

Powered by iCagenda

Практики на НАП